.

Orange logó csomag

A Orange Logó csomag az alábbiakat tartalmazza:

Egyedi logó koncepciók száma: 2
Az érvényes megrendelést követően 2 egyedi logó koncepciót kap kézhez. A 2 koncepcióból választhatja ki az Önnek legjobban megfelelő logó tervet.

Módosítási körök száma: 1
A 2 egyedi koncepcióból kiválasztott logó tervet 1 alkalommal módosítjuk és finomítjuk az Ön egyedi igényeinek a figyelembevételével. Ön jelzi, hogy milyen módosításokat kér és mi a lehető legrövidebb időn belül elkészítjük és elküldjük Önnek a módosított logó grafikai tervét.
Önnek jeleznie kell, hogy milyen módosításokat és finomításokat kér, hogy logója a módosítást követően elnyerje a tökéletes formáját.

RGB színtér
RGB színtér egy additív színmodell a színes megjelenítésre.  Amikor elkészült az Ön logója, akkor RGB színtérben kapja meg a logót különféle file formátumokban. RGB színteret elsősorban a monitorok és az elektronikus kijelzők használnak.
RGB színtérben az alábbi file formátumokban kapja meg logóját: *.jpg, *.psd, *.png, *.tif

72 dpi bitmap
72 dpi felbontásban biztosítjuk a bitmap formátumú file-okat.
Kifejezetten előnyös ez a felbontás webes megjelenítések esetén.
Az általunk biztosított 72 dpi felbontású file formátumok: *.gif, *.jpg, *.psd, *.png, *.tif

Anyagleadás on-line
Az elkészült anyagokat e-mailben vagy FTP-n keresztül kapja meg. Ez a leggyorsabb módja, hogy Ön hozzájusson a megrendelt csomag tartalmához.

Opcionális S.O.S. gyorsasági felár
Amennyiben rendkívül gyorsan szüksége van az új logóra, úgy 50% gyorsasági felár ellenében 2 munkanapon belül elküldjük a terveket.

Az Orange logó csomag megszűnt, jelenleg nem rendelhető.

Letölthető anyagok:

  • Jelenleg nincs letölthető tartalom.